Kullanım Koşulları

https://www.stradiji.com/ (İnternet Sitemiz)’e erişiminiz, İçerenköy Mah. Umut Sok. AND Plaza No 10-12 Kat 16-18 Ataşehir / İstanbul adresinde mukim Stradiji Dijital Pazarlama (Stradiji) tarafından güncellenen aşağıdaki hüküm ve koşullara tabidir. İnternet Sitemiz’e erişerek ve/veya İnternet Sitemiz’i kullanarak bu Kullanım Koşulları’nı ve bu Kullanım Koşulları’na ek olarak düzenlediğimiz Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası’ndaki hükümleri okuduğunuzu ve anladığınızı kabul etmektesiniz.

Stradiji, İnternet Sitemiz’de sunulan hizmetleri ve/veya kullanım koşullarını kısmen ya da tamamen değiştirebilir ve kullanım dışı bırakabilir. İnternet Sitemiz’de yaptığımız değişiklikler için bu Kullanım Koşulları’nı takip etmekle sorumlusunuz. Değişiklikleri yayınlamamız ve İnternet Sitemiz’i ziyaret etmeniz sayesinde bu tür değişiklikleri kabul etmiş sayılırsınız. Kullanım Koşulları’nda yaptığımız değişiklikleri kabul etmiyorsanız yasal çözüm yolunuz İnternet Sitemiz’i kullanmamaktır.

Stradiji, İnternet Sitemiz’e erişimin kesintisinden, gecikmesinden, hatalı olmasından ve bu gibi durumların yol açabileceği zararlardan hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Stradiji’ye İnternet Sitemiz vasıtasıyla, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ve ilgili mevzuata uymak suretiyle kişisel veri ileteceğinizi kabul etmektesiniz. İnternet Sitemiz vasıtasıyla kişisel veri paylaşımında bulunmanız halinde göndermiş olduğunuz bilgilerin doğruluğunu, güncelliğini, içeriğini ve bu bilgilerin üçüncü kişilerin yasal olarak tanınmış herhangi bir hakkını ihlal etmediğini taahhüt etmektesiniz.

Bu Kullanım Koşulları’na uygun davranılmaması halinde doğan tüm zararlardan siz sorumlusunuz. Bu tür zararlardan, Stradiji veya siteyi hazırlayan, tasarlayan, yöneten, çalıştıran yetkili kişi ve kuruluşlara hiçbir hukuki ve/veya cezai sorumluluk yüklenemez.

İnternet Sitemiz’in içeriği, tasarımı, markası, logo ve sesleri, görüntüleri, yazıları, istatistiki verileri, grafiklerini içeren araçlar, bilgi ve belgeler (topluca Bilgiler olarak anılmaktadır.) genel teamüller çerçevesinde güvenilirliği kabul edilen kaynaklardan elde edilerek derlenmiş olup Stradiji’nin mülkiyetindedir. Bu Bilgiler Stradiji’den yazılı izin alınmadan çoğaltılamaz, kopyalanamaz, aktarılamaz, yayınlanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, gönderilemez ve/veya başka internet sitelerine ya da belgelere eklenemez. İnternet Sitemiz’de yer alan bu Bilgiler’in doğrulukları, uygunlukları ve yeterlilikleri hiçbir şekilde Stradiji tarafından garanti edilmez. Stradiji İnternet Sitemiz’de yayınlanan Bilgiler’in kullanımından dolayı ortaya çıkan hiçbir zarardan, Stradiji’nin bilgilendirilmiş olup olunmamasına bakılmaksızın, sorumlu tutulamaz. İnternet Sitemiz’i kullanımınızdan doğan tüm sorumluluğu, zararı ve riskleri üstlenmektesiniz.

İnternet Sitemiz’i kullanarak yayınlanan Bilgiler’i, güvenlik sistemlerimizi engellemeyeceğinizi, bozmayacağınızı ve yasal mevzuata uyacağınızı kabul etmektesiniz.

Stradiji, İnternet Sitemiz’in kullanımı veya İnternet Sitemiz’deki Bilgiler’in indirilmesi nedeniyle ziyaretçilere ait bilgisayar veya diğer varlıklarda meydana gelebilecek herhangi bir zarar veya bulaşabilecek virüslerin sebep olabileceği hasarlardan sorumlu tutulamaz.

Stradiji, İnternet Sitemiz’deki bağlantılar aracılığıyla ulaşılacak üçüncü kişilere ait internet sitelerinin güvenilirliği hakkında bir garanti vermez ve hiçbir sorumluluk üstlenmez. İnternet Sitemiz’de bağlantısı verilen üçüncü kişi internet sitelerinde olabilecek herhangi bir değişiklikten Stradiji sorumlu değildir.

18 yaşından küçüklerin veya kısıtlıların, İnternet Sitemiz’i ziyaretlerinden doğan zararlar Stradiji’ye yüklenemez.

Bu Kullanım Koşulları Türk hukukuna tabi olup Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre yorumlanır ve uygulanır. Bu Kullanım Koşulları’nın yorumundan ve uygulanmasından doğacak anlaşmazlıkların çözüm yeri İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri’dir.

Bu Kullanım Koşulları ekleriyle bir bütün olup herhangi bir bölümünün yasalar çerçevesinde, yasa koyucu tarafından veya herhangi bir resmi merci veya mahkeme tarafından Türk Hukuku çerçevesinde geçersiz, hukuka aykırı veya başka bakımlardan uygulanamaz kabul edilmesi, Kullanım Koşulları’nın diğer bölümlerinin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemez.

Tüm ziyaretçiler, bu Kullanım Koşulları’nı okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.

Yasal mevzuatta sayılan istisnalar haricinde Stradiji, bir ön bildirimde bulunmaksızın tek taraflı inisiyatifi ile bu Kullanım Koşulları’nı değiştirme hakkını saklı tutar.

Stradiji Kullanım Koşulları’nın değişmesi halinde bu sayfada güncelleme yapar.

Kişisel Veri

“Kişisel Veri” sizi tanımlayan ya da sizi tanımlamak için kullanılabilecek bilgilerdir. İnternet Sitemiz’e gönderdiğiniz veya İnternet Sitemiz vasıtasıyla topladığımız ve/veya erişilebilir formda sakladığımız bilgiler kişisel veri kapsamına girer. Kişisel verilere örnek olarak adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız ve internet protokol (IP) adresiniz sayılabilir.

Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası

Bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası Stradiji Dijital Pazarlama (Stradiji) tarafından yönetilen internet sitesi https://www.stradiji.com/ (İnternet Sitemiz) vasıtası ile sunduğunuz kişisel verilerinizin, belirli türdeki teknik ve web tarama bilgilerinin İnternet Sitemiz’de çevrimiçi ve çevrimdışı olarak toplanma ve işlenme usullerini açıklar.

Stradiji, İnternet Sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz bilgilerin gizliliği, korunması ve ilgili diğer hususlarda cari kuralları belirtilen bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası’nı benimser.

Stradiji, güvenliğinize önem verir ve bilgilerinizin saklanması konusunda şeffaf olmaya özen gösterir. Bu Gizlilik Politikası ve Çerez (Cookie) Politikası, ne tür kişisel verilerinizin toplandığı, bu bilgilerin nasıl kullanıldığı, gerekmesi halinde bu bilgilerin kimlerle paylaşıldığı, kişisel verilerinize ilişkin haklarınızın neler olduğu ve bu haklarınızı nasıl kullanabildiğiniz hususunda genel bir çerçeve sağlar.

Lütfen İnternet Sitemiz’i kullanmadan ve/veya kişisel bilgilerinizi sunmadan önce bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası’nı okuyunuz.

Çerez (Cookie) ve Diğer İzleme Teknolojilerinin Kullanımı

Çerez (Cookie), İnternet Sitemiz’i ziyaret ettiğinizde bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza kaydedilen küçük metin dosyası veya bilgilerdir. Stradiji, ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek için yasal yükümlülükleri çerçevesinde, bu Gizlilik ve Çerez (Cookie) Politikası ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gezinme bilgilerinizi toplar, işler, üçüncü kişilerle paylaşır ve güvenli olarak saklar.

Stradiji, İnternet Sitemiz’deki bir veri alanına girdikten sonra sıklıkla ziyaret ettiğiniz bölümler gibi kişisel verilerinizi çerez veya diğer teknolojiler sayesinde hatırlayabilir. Bu teknolojiler, daha iyi bir hizmet sunmamıza, ziyaretçi tercihlerine bağlı şekilde İnternet Sitemiz’i kişiselleştirmemize, istatistik derlememize, eğilimleri analiz etmemize ve bu gibi amaçlarla İnternet Sitemiz’i yönetmemize ve geliştirmemize izin vermeniz sizin için de kolaylık sağlar. İnternet Sitemiz’in bazı bölümleri bu pasif bilgi toplama teknolojilerini kullanmadan çalışmayabilir.

Çerez Çeşitleri

İnternet Sitemiz’de oturum çerezleri ve kalıcı çerezler kullanırız. Oturum kimliği çerezi, tarayıcınızı kapattığınızda sona erer. Kalıcı çerez ise sabit diskinizde siz silinceye veya süreleri doluncaya kadar kalır. İnternet tarayıcınızın talimatlarını izleyerek kalıcı çerezleri kaldırabilir, hem oturum çerezlerini hem de kalıcı çerezleri reddedebilirsiniz.

Bazı internet tarayıcıları çerez ve diğer teknolojik izleme araçlarının kullanımını sınırlamanıza ve hatta engellemenize izin verir. Bu seçenekleri öğrenmek için internet tarayıcınızın sunduğu bilgilere göz atınız.

Kalıcı çerezleri ve/veya oturum çerezlerini reddetmeniz halinde, İnternet Sitemiz’i kullanmaya devam edebilirsiniz. Fakat İnternet Sitemiz’in tüm işlevlerine erişemeyebilirsiniz veya erişiminiz sınırlı hale gelebilir.